Service

Meer dan dienstverlening

Grafische afwerkmachines worden zwaar belast. Vaak staan ze in twee of drie ploegen te draaien en de mechanische krachten die vrijkomen zijn groot. Bij grote drukte schiet onderhoud of zelfs schoonmaken er wel eens bij in. Zonde, want de machines slijten zonder onderhoud sneller en staan dan juist tijdens piekdrukte in storing.

BGS&S verricht drie typen onderhoud. Periodiek en preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden in onze werkplaats. Wie beknibbelt op onderhoudskosten is uiteindelijk een dief van zijn eigen portemonnee. Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze aantrekkelijke tarieven.

Trouble shooting & reparatie

Staat een machine in storing dan wilt u zo snel mogelijk weer produceren. We beschikken over de deskundigheid om deze weer snel aan de praat te krijgen.

Periodiek onderhoud

BGS&S pleegt periodiek onderhoud aan de afwerkmachines bij u op het bedrijf. U kunt daar een aantrekkelijk onderhoudscontract voor afsluiten, waardoor u onverwachte machinestilstand tot het absolute minimum kan beperken.

Preventief onderhoud

Ook is het mogelijk om uw machines regelmatig na te lopen en onderdelen die slijtage vertonen te vervangen. Hiermee verspilt u geen kostbare tijd meer doordat juist bij een piekbezetting een machine in storing staat. Bovendien zorgt preventief onderhoud ervoor dat uw machines soepeler lopen, waardoor ze langer meegaan.

Wat doen wij?

Aan wat voor onderdelen kunt u bijvoorbeeld denken?

  • Oplegstations
  • Hechtkoppen
  • Tellers
  • Lijmkoppen
  • Perforatiekoppen
  • Lijmcontrollers

 

Meer weten? Klik [hier] om een e-mailtje te sturen.

Wij hebben ervaring met de volgende merken

Omron MBO num palamides perfecta kba